štvrtok 16. novembra 2017

Hľadáme spolupracovníkov!

Projekt výstav a ďalších podujatí Amatérska paleta hľadá pre svoj rovnomenný web agilných spolupracovníkov, ktorí by nezištne pomáhali dotvárať a obohacovať jeho obsahovú stránku. Mohli by tak robiť textami - blogovými príspevkami, informáciami, recenziami, postrehmi, ale aj fotografiami, kresbami a podobne. Tvorivosti a formám spolupráce sa medze nekladú!

Dôležité je, že aktívnou spoluprácou by napomáhali propagácii amatérskeho výtvarníctva a ďalších kultúrno-spoločenských a voľnočasových aktivít nielen vo Výmenníku Štítová a nielen v Košiciach, ale aj v omnoho širšom, trebárs aj v celoslovenskom či európskom rámci. 

Radi medzi nami privítame záujemcov o spoluprácu v každom veku, vrátane agilných seniorov, ktorí radi chodia na podujatia do košických Výmenníkov. Aj keď - čo je len pochopiteľné - radšej by sme boli, keby to boli takí záujemcovia, ktorí sú aspoň trochu počítačovo a internetovo zdatní. Ale neodmietneme nikoho.

Treba len prejaviť záujem a chcieť tvoriť! A to je hlavné...

Za tým Amatérskej palety:

Ladislav Rusnák (LaRus), výtvarník a organizátor kultúrneho diania v Košiciach, inštalátor nespočetných výstav doma i vo svete,
vedúci projektu Amatérska paleta
email: amaterskapaleta@gmail.com
tel.: 0907 546 244

PhDr. Peter Furmaník, publicista - reportér a komentáror (Agentúra PUBLIKUM), 
hlavný autor, vedúci redaktor a správca (administrátor) webu
email: dialogy@gmail.com
tel.: 0948 614 205

A namiesto pointy pripájame "vizitku" nášho webu, ktorú rozdávame pri osobných stretnutiach a teraz ju vlastne prvýkrát publikujeme v elektronickej podobe.