štvrtok 22. marca 2018

Čas, po ktorý matka donosí svoje najzlatšie dieťatko

Ani sme sa nenazdali, ale od chvíľ, kedy začal fungovať web Amatérska paleta s podtitulom "O ľuďoch a ich záľubách, o výtvarnom umení a dimenziách tvorivosti" už uplynulo deväť mesiacov. To je čas, po ktorý matka donosí svoj plod a narodí sa jej najzlatšie dieťaťko. A tak podobne je to aj s naším webom, ktorý za tých deväť mesiacov dozrel a to je aj čas na to, aby sme ho trochu inovovali a v zmysle toho, čo si žiadajú naši čitatelia a priatelia, ho aj začíname obsahovo rozširovať. 

Nebude už prioritne zameraný len na amatérske výtvarníctvo, ale bude mať širšie kultúrno - spoločenské poslanie. 

A v súlade s rozšírením tematického záberu inovujeme aj názov nášho webu na ArtPoint. Miesto, kde sa stretávajú tvoriví ľudia. Meníme hlavičku a logo, ale naša webová adresa sa nemení. Takže, priatelia, tam, kde ste klikali dosiaľ, klikajte i naďalej, zostaňte nám verní a sledujte nás pravidelne aj ďalej. Na našom webe bude vždy dačo zaujímavé.

Presne tak, ako to bolo doposiaľ.

Za tím inovovaného projektu ArtPoint:

dr. Peter Furmaník,
publicista - reportér a komentátor

Ešte malé ospravedlnenie: V predchádzajúcich cca 12 - 15 hodinách došlo k opakovaným výpadkom v dostupnosti nášho webu, ktoré boli spôsobené práve zmenou jeho hlavičky, loga a jeho preobliekaním sa do úplne nového kabáta, čo nie je bezproblémová záležitosť a nebýva vždy bez chýb a omylov! Všetkým, ktorí sa na svoj obľúbený web kvôli tomu nedostali, sa hlboko ospravedlňujeme. Ale nedalo sa inak. Je to čosi aké, ako keď vám v bytovke montéri rozoberajú pokazený výťah a vy sa ním v tej chvíli nemôžete vyviezť na 12-te poschodie, hoci máte známosti až na úrade vlády!

Jednoducho - nedá sa svietiť!😢