streda 21. marca 2018

Kotorova Nultá košická očami Ing. Petra Zahumenského

Aktuálne prebiehajúcu výstavu vo Výmenníku Štítová Ing. Miroslav Kotora: Nultá košická si možno pozrieť v utorky až štvrtky od 14-tej do 18-tej, prípadne aj v inom čase po telefonickom dohovore na čísle 0918 937 332. Z vernisáže, ktorá sa uskutočnila v pondelok 12. marca, teraz prinášame krátku fotoreportáž - výber z fotografií Mirovho priateľa a suseda v Družstevnej pri Hornáde Ing. Petra Zahumenského. 

Pripomínam, že výstava Nultá košická potrvá do 29. marca a bez akéhokoľvek zveličovania treba napísať, že tú výstavu sa naozaj oplatí prísť pozrieť!

Kto príde, neobanuje, lebo z Výmenníka sa vráti domov plný umeleckých zážitkov. Nebojte sa, aj mne sa to stalo, aj keď som pri zrode tejto výstavy prakticky stál od jej začiatkov.

A o tých umeleckých zážitkoch z vernisáže i zo samotnej výstavy je aj táto reportáž. A možno aj tie moje trochu ironicky šteklivé textíky k fotkám.

dr. Peter Furmaník

Čítajte aj:
Keby aspoň sukne trochu nadvihli tie mladé tanečnice! Hneď by bol lepší mulatság!


Mám napísať pravdu, že výstava je dobrá?  No, napíšem to a on bude za mnou chodiť...
... a zase Larus s prázdnymi pohármi. Ako na každej jednej vernisáži! Nielenže nainštaluje každú výstavu a do katalógov pripraví texty a podklady, ale ešte aj prázdne poháre ho nútia zbierať po celej výstavnej miestnosti!
Priatelia, vidím, že aj vás zaujímajú tie chlebíčky a koláčiky na stoloch, takže nebudem dlho rozprávať. Budem pre istotu stručný, aby sa ušlo každému!!




Ako dobre, že na tejto strane výstavy sme len samí chlapi. Aspoň nám tu ženy nehučia toľko do hláv!


Vystavujúci Miro Kotora sa v zajatí krásnych žien cítil ako za starých čias, keď bol ešte mladý a farebná fotografia nebola až taká bežná.Takže ani nebolo vidieť, že sa pri toľkých krásaviciach zahanbene červená...

Alebo že by sa to červenali tie stužky vo vlasoch mladých žien?! Miro, Miro, dávaj si pozor! Jar sa ešte len začína prebúdzať....